Walk, eat. Repeat.
VIŠE

OPIS

Što je SURF'N'FRIES?

Surf’n’Fries je još 2008. osmišljen kao koncept kojim bismo ponudili najbolje iskustvo krumpirića i brze hrane ikada viđeno. Naš fokus postavljen je na inovativnom poslovnom modelu baziranom na jedinstvenoj metodi proizvodnje i pažljivo osmišljenom principu pakiranja i posluživanja krumpirića kojima smo postali svjetski prepoznatljiv brand. Surf’n’Fries je tako postao sinonim za specijalizirane krumpirić - barove koji nude izuzetno kvalitetne krumpiriće.

PROIZVODI

Što nudimo?

Osim prepoznatljivih krumpirića, kao priloge (obrnutim inžinjeringom) dodali smo i chicken nuggets, chicken wings, mozzarella sticks, chilly cheese bites, chicken tenders, shrimps, camembert i druge proizvode. Uz pomoć najpoznatijih chefova, osmislili smo preko 30 vlastitih receptura umaka, kako bismo vam pružili dodatno uživanje u okusu.

INOVACIJA

ŠTO NAS ČINI RAZLIČITIMA?

Inovacija i različitost je upravo ono čemu težimo od samih početaka. To je zapravo “osnovni sastojak” Surf’n’Fries brenda. Za našu jedinstvenost zaslužne su dvije inovacije razvijene unutar tvrtke i u suradnji s vanjskim stručnjacima i specijaliziranim tvrtkama.
surf n fries zaobljeni krumpiric

ZAOBLJENI KRUMPIRIĆ


Prva inovacija se odnosi na zaobljeni oblik krumpirića koji se postiže korištenjem specijalno dizajniranog noža. Takav oblik daje najbolji okus svakom pojedinačnom krumpiriću, jer on postaje hrskav izvana, a sočan iznutra. Istovremeno, ovaj oblik je najpogodniji za umakanje u umake.

surf n fries visenamjenska ambalaza

VIŠENAMJENSKA AMBALAŽA


Druga inovacija je vezana za specijalno dizajniranu višenamjensku ambalažu koja omogućava da kupac u jednoj ruci s lakoćom nosi:
1) porciju krumpirića
2) dva umaka
3) porciju pilećih krilaca, medaljona, mozzarelle...
4) čašu pića

MOGUĆNOSTI FRANŠIZE

A GDJE SI TI U TOJ PRIČI?

Surf'n'Fries koncept je utemeljen na entuzijazmu, partnerstvu s primateljima franšize i tvrtkama iz lanca nabave i, prije svega, na inovativnom poslovnom modelu za prodaju jednog od najpopularnijih jela na svijetu - krumpirića. Razvili smo 5 formata kroz koje širimo franšiznu mrežu:

 • surf n fries cart
  surf n fries cart

  CART

  optimalno dizajnirani mobilni koncept

  pult za prodaju krumpirića na svim mogućim lokacijama. Pult je opremljen fritezom na pIin (17kW), koja se "napaja" iz klasičnih boca za plin, a opremljena je nizom posebnih tehnologija i u svim aspektima zadovoljava sve zakonski propisane standarde. Pult je opremljen i posebno atraktivnom večernjom LED rasvjetom.
  (Dimenzije: 180 x 0.80 m, Težina: 250 kg)

 • surf n fries food truck

  FOOD TRUCK

  koncept “na kotačima”

  uključuje prikolicu s integriranom, potpuno opremljenom kuhinjom. Prednost ovog franšiznog modela je mogućnost rada tijekom cijele godine (i u zimskim mjesecima).

 • surf n fries store

  SHOP-IN-SHOP

  ovaj model razvijen je za potrebe benzinskih postaja gdje se shop lako integrira u postojeću gastro ponudu. Također je pogodan za multiplex kina.

 • surf n fries trailer

  STAND ALONE

  kiosk model

  Može biti postavljen, kako na vanjskim, tako I na unutarnjim lokacijama. Može se izvesti u više različitih dimenzija I varijanti. Idealan je za plaže, šetnice, trgovačke centre i lokacije u centru gradova.

 • surf n fries store

  STORE

  “klasičan” surf’n’fries restoran

  izvodi se i oprema ovisno o samoj mikrolokaciji I zahtjevima prostora. Veličine se mogu kretati od 20m2 do 100m2.

Podrška primatelju franšize

Kada primatelj franšize s kojim se dogovorimo o suradnji pronađe adekvatnu lokaciju ili se opredijeli za neki od koncepta, suradnja se odvija u sljedećim koracima, sa sljedećim točkama naše podrške:• Potpisivanje franšiznog ugovora - zajedno
• Odobravanje lokacije - Davatelj franšize
• Izrada tlocrta i 3D plana prostora - Davatelj franšize
• Dizajn i plan za Opremanje kuhinje (uključujući plan nabave) - Davatelj franšize
• Građevinski radovi u objektu - zajedno, tj. uz podršku Davatelja franšize
• Logistika - organizacija i ugovaranje s dobavljačima, odnosno, distributerima - Davatelj franšize
• Opremanje lokala - zajedno, tj. uz podršku Davatelja franšize
• Obuka za primatelja franšize i zaposlene - zajedno tj. obje strane
• Otvaranje lokala - zajedno tj. obje strane
• Vođenje posla - Primatelj franšize!
Mogućnost sufinanciranja

Nudimo i mogućnost sufinanciranja putem Grenke leasing tvrtke. Grenke ima za cilj pružiti podršku malim i srednjim poduzetnicima diljem Europe. Nudimo financijske usluge najma, prilagođene specifičnim zahtjevima i mogućnostima u svim sektorima. Ponosni smo što svojim klijentima možemo ponuditi pouzdano i sigurno partnerstvo.

ZAŠTITE I NAGRADE

Obzirom na inovativnost tvrtke, sve naše proizvode zaštitili smo na domaćem I stranom tržIštu te na taj način osigurali jedinstvenost, originalnost te autentičnost imena “surf’n’fries” i naše patentirane ambalaže.
2015. Godine u las vegasu, proglašeni smo pobjednicima u kategoriji najprespektivnijih svjetskih mladih franšiza.

surf n fries winner
Kontaktirajte nas

+385 91 2182 525
denis@snf.com.hr